Werkwijze

“De enige die goed voor je kan zorgen ben je zelf:
échte verandering komt van binnenuit.”

Als je goed voor jezelf zorgt, dan zit je goed in je energie. Goed in je energie zitten is de basis voor jou van alles waar jij van droomt, hoe jij leeft, hoe je werkt en wie jij bent. Het geheim? Iedere dag in kleine stapjes in actie komen voor jouw persoonlijke balans.

Ik ben de dominosteen-aantikker, met wat extra hulp aantikpunten als dit nodig is. Ik raak mensen van binnen en nodig ze uit in beweging te komen. Het is mijn overtuiging dat echte verandering alleen van binnenuit komt. Iedereen is verantwoordelijk voor zichzelf en zijn eigen geluk en gezondheid.

Ik begeleid op een integrale manier, waarbij ik fysiek, mentaal, emotioneel, zingeving en pro-activiteit meeneem. Ook geeft het heel veel rust en ontspanning als er voldoende financiële middelen nu en in de toekomst naar je toekomen. Als alle genoemde dimensies in balans zijn, leidt dit tot vitaliteit. Disbalans uit zich uiteindelijk vaak op het fysieke vlak. Als je meer in balans bent, dan is er meer rust en focus op het werk. Er worden minder fouten gemaakt en de productiviteit neemt toe. Dat heeft een positief effect in je privé en op jouw werk.

Als je blijft doen wat je altijd gedaan hebt, blijf je krijgen wat je altijd hebt gekregen. Ik nodig je uit om in beweging te komen. Dus: je gaat iets anders doen óf je houdt op met zeuren. Ik maak mensen bewust van waar ze invloed op hebben. Mijn werk heeft impact.

Wie nú leeft, zorgt nú

360° Vitaliteitscoaching & Werkplekcoaching,
zowel online als live op de werkvloer,
zowel individueel als in een groep.

Ine Haagen

Wil je meer weten of een afspraak maken?

Ben je nieuwsgierig of ik iets voor jou kan betekenen?

Bel me op 06 13 29 38 57 of mail info@inehaagen.nl