Testimonials

 

Claudia 44 jaar adviseur P&O
Ik kende Ine al vanuit mijn rol als P&O adviseur en zij heeft binnen onze organisatie verschillende collega’s goed geholpen als vitaliteit en werkplekcoach. Maar nu ik zelf al een paar maanden met nek- rug- en schouderklachten rondloop, heb ik ook persoonlijk ervaren wat de aanpak en meerwaarde van Ine is.

Met haar hartelijke en ook scherpe blik weet ze in korte tijd de vinger op de zere plek te leggen (figuurlijk gesproken). Ik dacht dat ik wel wist hoe een goede (thuis)werkplek en goede houding eruit zien, maar Ine heeft me laten zien dat daarin nog van alles te verbeteren valt. En belangrijker nog, dat een goed ingerichte werkplek slechts een onderdeel is van het verbeteren van lichamelijke klachten en het verbeteren van je vitaliteit.

Vol enthousiasme heeft ze mij allerlei tips en adviezen gegeven over het verbeteren van mijn houding, hulpmiddelen die daarbij kunnen helpen, gedrag en leefstijl. Ik heb het gevoel een rijk gevulde gereedschapskist te hebben ontvangen, waarmee ik aan de slag kan om mijn klachten te verminderen en mijn vitaliteit te vergroten. Heel erg bedankt daarvoor Ine!!

Iwan 51 jaar consultant
Net als veel anderen werk ik al maanden thuis. Ik wist wel dat ik slecht zat. Ik had al een tijdje last van mijn nek en schouders. Maar Ine kijkt verder dan dat. Het bleek dat mijn hele houding verkeerd was. Ze heeft me tips gegeven. Zaken waar ik echt zelf nooit aan had gedacht. Blij verrast dat ik staan zo fijn vind. Nu wissel ik het af met zitten achter een sta/zit bureau. En verder heb ik op advies van Ine nog een paar kleinere aanpassingen gedaan.
Ik heb echt mijn gedrag en houding kunnen veranderen. Bedankt Ine!

Letty managementsassistente 44 jaar
Als je klachten krijgt, ben je vaak al te laat. Een goed ingerichte ergonomische werkplek is dan ook veel belangrijker dan je denkt. Als management assistente bestaan mijn werkzaamheden voor het grootste deel uit werkzaamheden achter mijn bureau. Ik ben dan ook zeer tevreden over de aanpak van Ine. Voor haar bezoek bij ons op kantoor, kreeg ik een telefoontje van haar, om haar werkwijze uit leggen. Dit nam gelijk al een heel aantal vragen weg. Tijdens haar bezoek was er genoeg ruimte om kritisch te zijn of om een andere zienswijze met haar te bespreken. Na haar bezoek heb ik een duidelijk verslag en allerlei nuttige adviezen mogen ontvangen.
Persoonlijk heeft het mij ook heel veel gebracht. Leer eens nee zeggen. Luister naar je eigen lijf. Laat een ander eens met een oplossing komen. Denk niet altijd voor iedereen. Laat weten dat jij er ook mag zijn en belangrijk bent. Dit zijn slechts enkele voorbeelden. We weten dit natuurlijk allemaal al wel, maar soms is het nog eens zinvol om hier aan herinnerd te worden. Naast deze praktische en persoonlijke adviezen is het heel fijn als iemand eens kritisch en objectief kijkt naar je werkplek. Heel verhelderend. Vooral met de aanschaf van het kleinere toetsenbord en de ergonomische muis ben ik heel erg blij. Mocht het in de toekomst nog weer eens nodig zijn, schakel ik haar graag weer in.

Carlijn trainer 37 jaar
Ine ken ik uit mijn trainersnetwerk. Ze is een ontzettend fijn, doortastend en warme vrouw. Met haar enthousiasme en passie over haar vakgebied heeft ze mij ontzettend goed gecoacht. Ze is in staat om oordeelloos te luisteren en de ander echt te zien. Dat maakt dat onze coaching voor mij heel waardevol was en dat ik met nieuwe inzichten aan de slag ben gegaan. Precies dat waar coaching volgens mij voor is bedoeld! 

Andries 61 jaar Organisatie Adviseur boost4all.
Ik werk al jaren voor verschillende bedrijven op het gebied van veranderen en transitie. Als geen ander weet ik hoe belangrijk het is vitaal en fit te zijn en te blijven. Dit geldt voor bedrijven, voor personeel en zeker voor mijzelf. Ik ken Ine al jaren en wij sparren af en toe over de ontwikkelingen in het algemeen. Allebeide vanuit onze eigen expertise. Zo kwam de healy ook ter sprake en de werking ervan. Het uitgangspunt dat alle materie trilt en dat door trilling van buitenaf invloed op uitgeoefend kan worden vond ik meer dan interessant. Ik had last van vermoeidheid, schouder en pols klachten. Na een eerste sessie kon ik echt het verschil merken. Ik voel mij fitter en de schouder en pols klachten zijn zo goed als over. Een nieuwe afspraak gemaakt om een nieuwe analyse te geven. Deze corona tijd geeft wat spanning mee bij het maken van lastige keuzes en adviezen. Dit gaf het programma dan ook feilloos aan. Na de sessie ervaar ik echt meer rust in mijn mindset en ook fysiek meer ontspanning. Ik voel letterlijk meer energie door mijn lichaam stromen. Prettig vind ik dat Ine vakbekwaam is en goed weet waar ze over praat. Vol overtuiging weet zij precies aan te geven dat het zinvol is en ik er mijn voordeel mee kan doen. Haar enthousiasme maakt dat ik nieuwsgierig word en er voor open sta. Geweldig is het dat het effect ook direct voelbaar is.
Het vertrouwen in Ine en baat hebben bij de uitwerking van de analyses, die feilloos kloppen, maken dat je zelf inziet dat er specifieke eigenschappen zijn die je bewust kunt verbeteren met de juiste begeleiding van Ine.

Ingrid vitaliteitscoach 57 jaar
Ik vond onze gesprekken over sensitief zijn, in verbinding staan met jezelf, mijn kwetsbaarheid laten zien en de vragen die ik had over o.a. je werk als vitaliteitscoach zeer boeiend en verhelderend. Je legt op een mooie en sensitieve manier de vinger op de juiste plek. Je spiegelt op een kwetsbare en sensitieve manier waarin je jezelf ook laat zien.
Je coaching naar mij op dat moment was heel waardevol. De stappen vanuit het NU naar mijn heling vond ik emotioneel maar ik voelde gaandeweg dat ik weer in mijn kracht kwam.
Lieve Ine, dank je wel dat je er voor mij was en dat er ruimte was voor mijn kwetsbaarheid in zo’n mooie en serene omgeving.

Sylvia sportfysiotherapeute 33 jaar
Ine, een vrouw met een hart van goud! Ik kwam bij haar bij toeval, nee toeval bestaat niet… het heeft Zo moeten zijn! In een zeer roerige periode in mijn leven, hielp ze me weer met beide benen op de grond te komen. Te aarden, te voelen wat ik niet meer voelde! Het bewijs van een stralende lach met glans in mijn ogen hebben we gefotografeerd en door haar mooie manieren, interventie en behandeling heb ik weer leren voelen waar mijn basis ligt. Hiermee kan ik verder bouwen in mijn toekomst, een nieuwe avontuur durf ik nu met beide handen aan te grijpen!
Laat je verrassen en laat Ine ook jouw glans in je ogen terug geven!

Nico, Engineer ISO 
“Ik heb Ine leren kennen in de tijd dat ze nog in het verzuimbegeleidingstraject bezig was als bedrijfsfysiotherapeut. Haar bijzondere werkwijze, haar empatische vermogen en haar talent om met werkelijk alle typen medewerkers een positieve insteek te bereiken zijn haar grote kracht. 
Deze eigenschappen, gecombineerd met haar duidelijke en transparante (en een tikje eigenzinnige manier) van werken heeft er toe geleid om Ine de training Coach Fysieke Belasting te laten verzorgen voor onze leidinggevenden van de productie. 
Het doel van deze training Coach Fysieke Belasting was dat de mannen handvatten zouden krijgen om op de werkvloer te kunnen uitleggen waarom bepaalde werkhoudingen fysiek belastend zijn, dat men fysiek belastend gedrag kan herkennen en benoemen en de medewerkers kunnen begeleiden en coachen naar minder fysiek belastend gedrag een goede werkhouding kunnen demonstreren. Na gezamenlijk het stramien voor de training uitgezet te hebben heeft Ine de verdere invulling voor de drie dagdelen op haar unieke manier invulling gegeven. De reacties van de betrokkenen waren dusdanig positief dat we besloten hebben ook alle assistent leidinggevenden de training aan te bieden, met eveneens positieve reacties. 
Ik kijk met veel plezier en respect terug naar onze samenwerking, en verwacht in de toekomst zeker opnieuw zaken met Ine te doen.”


Annick, Directie-secretaresse/Management Assistente, 46 jaar.
“Ine heeft mij laten inzien hoe ik op een meer ergonomische manier kan werken. Door een betere indeling van mijn werkplek, een betere werkhouding, vaker een stukje te gaan lopen, een andere stoel en enkele attributen weg te laten of juist toe te voegen. Ze heeft veel kennis en ervaring op dit gebied en legt je dingen op een rustige, heldere manier uit. Ze heeft mij geleerd beter naar mijn lichaam te luisteren. En mede dankzij haar advies heb ik nu minder klachten en werk ik een stuk prettiger.”


Kinderopvang Koos“De medewerkers van het centraal bureau van kinderopvang KOOS hebben de sessie als zeer prettig en nuttig ervaren. De persoonlijke aanpassingen zijn direct uitgevoerd en tot op heden heeft iedereen er nog steeds baat bij. Kortom een aanrader!”


Petra, medewerker Marketing&Communicatie, 56 jaar
“Erg fijn om met Ine te hebben samengewerkt, heel fijn om haar adviezen te mogen ontvangen. Juist door het stellen van haar vragen: waarom doe jij dit zo? en daarop haar antwoord en bericht hoe het anders kan en waarom dat beter is. Het was mij nooit opgevallen dat ik mijn telefoon in mijn linkerhand pak en aan mijn rechteroor zet en schrijf met rechts. Telefoon stond altijd rechts van mij, niet handig , want ik ben rechts. Heel fijn, Ine tipte me om de telefoon dichter bij me neer te zetten aan de linkerkant.”


Marion, hoofd collecteorganisatie
“Ik ben me vooral bewust van mijn zithouding op mijn eigen werkplek. Het is nu steeds : goed zitten, meteen de computerbril op, toetsenbord recht en hand goed op de muis leggen. Als de aanpassingen er zijn zal het nog beter gaan. Ik voel nu pas goed hoe beroerd mijn stoel zit.”


Karin, collecte coördinator
“Ik vond de workshop en de persoonlijke sessie die je bij Kinderhulp hebt gegeven heel duidelijk en prettig. Dacht dat ik wel aardig wist wat een goede werkhouding is, maar heb toch nieuwe dingen gehoord waar ik mijn voordeel mee kan doen. Daarnaast ben ik me nu ook weer bewuster van mijn werkhouding en waar ik op moet letten. Heel fijn!”


Jolande, medewerker interne dienst
 
“Ik vond de workshop leerzaam, ben nogal geïnteresseerd in het functioneren van het menselijk lichaam. Handige tips gekregen waar je prima mee aan de slag kunt! De individuele sessie vond ik ook nuttig. Nu merk ik pas hoe ik altijd maar ‘aangerommeld’ hebt met mijn zithouding. Wat betreft de werkzaamheden in het magazijn ga ik zeker toepassen tijdens de drukke periodes zoals de dozen dichterbij zetten en niet constant hoog in de doos moeten pakken. Dank je wel!”

Josette managementassistente 56 jaar
In een volledig veilige omgeving heeft Ine mij op een erg prettige en rustige manier begeleid met het zelf stappen te zetten om van het “Nu” (waar sta je nu ) naar (waar wil ik heen) “Ik ben mezelf” te komen. Verbazingwekkend wat deze methode met je doet!
Een aanrader! Veel dank verschuldigd aan jou Ine!

Manon manager 52 jaar
Ik kijk met plezier terug op de sessie. Bijzonder om zo met vertrouwen terug te kunnen in de tijd en een van mijn eerste momenten op aarde te kunnen helen. Sinds de sessie weet ik hoe ik altijd weer in verbinding met mijn powerzelf kan komen. Via mijn ademhaling of met de 5 elementen oefening. Als ik niet kan inslapen, of op een andere manier moet ontspannen, bepaalde verbindingen moet loslaten of me wil openen voor mogelijkheden, dan luister ik na de opnames die Ine voor me heeft gemaakt. Succes verzekerd. Ik voel me rustiger en zekerder om mijn beste zelf te zijn, zonder me af te vragen of dat niet te veel of te afwijkend is. En ook om respectvol maar duidelijker het goede voor mijzelf te vragen van de mensen om mij heen. De afhankelijkheid en disbalans is voorbij. Dankbaar voor de mooie sessie, die ik durfde doen dankzij Ine’s liefdevolle en zorgvuldige begeleiding.

Heidi trainer/coach 49 jaar
Bij Ine heb ik voor het eerste een hypnose sessie mogen ondervinden. Ik heb het ervaren als een super fijne sessie. Het is geweldig hoe ine je begeleid. Van te voren krijg je audio’s toegestuurd. Tijdens de sessie zul je weer dingen herkennen. Ook na de sessie krijg je een audio. Ik zou het iedereen aanraden die meer verdieping in zichzelf zoekt. Haar stem is rustig en haar woorden zijn goed te volgen. Je wordt meegenomen in een reis in je zelf. De sessie heeft me opgeleverd dat ik echt voelde wat ik diep van binnen weet. Het werd bevestigd door de sessie. Dus ik zeg gewoon doen!