Over Ine Haagen

Ik ben Ine Haagen en getrouwd met Frans en moeder van twee volwassen dochters. Ik woon in het buitengebied waar ik geniet van de natuur, tuinieren en wandelen met mijn hond. Lekker en gezond koken is mijn passie.

Met mijn bedrijf InEnergie begeleid ik ruim 17 jaar medewerkers op de werkvloer in hoe ze zo goed mogelijk voor zichzelf kunnen zorgen, zowel tijdens hun werk als daarbuiten.
Ik heb een achtergrond als (bedrijfs)fysiotherapeut, met veel ervaring in de arbodienstverlening.
Nu werk ik als 360° coach & trainer en vitaliteitscoach, zowel live als ook online. Ik help individueel en in groepen mensen om nog meer bewust te worden waar je invloed op hebt om goed in je vel te zitten. Hoe? Door ze van binnenuit te raken om geïnspireerd en gemotiveerd in beweging te komen naar meer balans, energie, plezier en vitaliteit.

De zwakste schakel bepaalt het succes. Wat is bij jou de zwakste schakel? Fysiek, mentaal, emotioneel, zingeving of jouw productiviteit? Of zijn jouw wensen en verlangens groter dan jouw financiële mogelijkheden?

In mijn leven staat goed zorgen voor mijzelf en goed in mijn energie zitten centraal. Mijn energie is continu in beweging en ik zoek steeds naar de beste manier om dit verder te verbeteren. Ik wil dat mensen weten waar ze zelf invloed op hebben zodat ze goed in hun energie komen. Zo kun je bergen verzetten en sturing geven aan jouw eigen mooiste leven.

I practise what I preach and I preach what I practise.

 

Wil je meer weten of een afspraak maken om beter in balans te komen?
Bel me op 06 13 29 38 57 of mail info@inehaagen.nl