Alles is frequentie

Alles is energie en alles is trilling.

Frequentietherapie met Healy

Healy is een klein draagbaar medisch apparaat voor Gezondheid Welzijn en Balans

Wie vindt het niet geweldig om zich gezond en goed te voelen! Per slot van rekening is een gezond lichaam en een gezonde geest waarschijnlijk het belangrijkst voor geluk en levenskwaliteit. Maar gezondheid mag je niet als vanzelfsprekend beschouwen, en bovendien betekent gezondheid voor iedereen iets anders: ben je op zoek naar alternatieve manieren om pijntjes of ongemak te verbeteren?

Of wil je de balans tussen je lichaam, geest en ziel herstellen?
Meer vreugde en vitaliteit ervaren en je gevoel van welzijn te verbeteren?

Marcus Schmieke en Nuno Nina hebben de Healy gecreëerd om je te helpen bij het bereiken van deze doelen. Healy met de TimeWaver-technologie is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daarmee verbonden slaapstoornissen, dat op het lichaam kan worden gedragen. Het apparaat is bedoelt voor het stimuleren van bepaalde gedeelten in je lichaam met behulp van individueel bepaalde frequenties.

De visie van Healy: een holistisch gezond leven voor alle mensen in de hele wereld. Hierin kan ik met mijn integrale en holistische begeleiding helemaal vinden. Op dit moment wordt de Healy al in meer dan 40 landen gebruikt.

Dit kleine maar extreem veelzijdige apparaat beidt frequentieprogramma’s voor alle belangrijke levensgebieden: het bevordert vitalist, welzijn en balans. Healy biedt toepassingen die je helpen om in vorm te blijven en om pijn te verachten. Het apparaat kan je ondersteunen in stresssituaties gedurende de dag, helpen om gemakkelijker te herstellen en ervoor zorgen dat je ’s nachts beter slaapt Healy kan je helpen bij het verhogen van je vitalist, kan je stroming van levensenergie verbeteren en kan je energiereserves activeren.

De toepassingen van de Healy werken in het bio-energetische veld van je lichaam en zijn gebaseerd op vele jaren ervaring van Nuno Nina en van het netwerk van therapeuten van de TimeWaver. Ik wil je graag persoonlijk meer uitleg geven. Natuurlijk is het heel nuttig als je de Healy zelf uitprobeert, daarom heb ik 2 Healys extra zodat jij de Healy zelf thuis kunt uitproberen en ervaren. Ook kan ik met de uitgebreidste versie van de Healy, de Resonance, een analyse maken welke frequenties jij op dit moment kunt gebruiken ter ondersteuning.

Onderstaand filmpje geeft wat meer uitleg.

Gezonde cellen en gezonde lichamen

De cel is het kleinste component in je lichaam. Een lichaam bestaan uit organen, de organen bestaan uit cellen. Een ieder van ons bezit ongeveer 70 biljoen cellen, dat is 70 miljoen x miljoen! Elke cel heeft, net zoals het complete menselijk lichaam, een eigen metabolisme: water voedingsstoffen en zuurstof moeten naar binnen worden getransporteerd, de metabolisme producten moeten naar buiten worden getransporteerd. Bij cellen wordt dit transport verzorgd door openingen in hun celwand de zogenaamde celmembranen. Deze ‘kleppen’ in het celmembraan openen en sluiten naar behoefte. Dit mechanisme wordt bestuurd door een spanningspotentiaal, dat wil zeggen het spanningsverschil tussen de cel-binnenzijde en de celtussenruimte. De juiste of onjuiste potentiaalhoeveelheid is vervolgens verantwoordelijk voor een gezonde of ongezonde celmetabolisme. Van de frequentietherapie wordt aangenomen dat deze het spanningspotentiaal regelt. Dit is een onderliggende theorie om te verklaren waarom frequentietherapie een procedure is, die kan worden gebruikt om de energetische balans op verschillende manier te ondersteunen.

Volgens een onderzoek door Ngok Cheng, et al. (Clinical Orthopaedics and Relaed Research No 171, November-December 1982.) Dit dieronderzoek verwijst naar het effect van microstromen en heeft geen betrekking op Healy zelf, maar oude fundamentele mechanismes waarop deze is gebaseerd. Deze resultaten zijn tot dusver niet door andere onderzoeken bevestigd en het vertalen van deze resultaten naar healy zou speculatief zijn.

Verhoging ATP productie met maximaal 500%

Verhoging van aminozuurtransport met maximaal 40%

Verhoging van proteïnesynthese met maximaal 70%

Voedingsstoffen moeten de cellen in, stofwisselingsproducten moeten eruit. Het transport vindt plaats via de openingen in het celmembraan. Aangestuurd door spanningsverschillen tussen de centrale ruimte en in de tussenruimte van de cel, als magneetventiel. De juiste of verkeerde grootte van dit potentiaal is verantwoordelijk voor een gezonde of zieke stofwisseling van de cel. Dat is het geval bij alle lichamelijke problemen.

De Healy heeft de afgelopen maanden voor mij zelf al veel gebracht. Meer energie, geen hoofdpijn meer, minder opvliegers, minder gewrichtsklachten, sneller herstel na sporten en bewegen. Ik mag alleen mijn eigen ervaringen delen. Meer ervaringen staan in een speciale FB groep, waar ik jou aan kan toevoegen.

Nuno Nina heeft de Gold-Cyclus ontworpen. De 7 programma’s uit deze Gold-clyclus zijn zeer veelzijdig: als ondersteuning en ter preventie, voor herstel van negatieve invloeden, voor een optimale energiebalans, een emotionele balans, algeheel welbevinden en ontspanning. Deze 144.000 Gold frequenties bevinden zich op alle uitvoeringen van de Healy.

  1. puur ondersteunt het herstel van gifstoffen uit het milieu, toxines en ongezonden voeding
  2. zorg ondersteuning an ons immuunsysteem
  3. balans ondersteunt lichamelijke balans
  4. zijn ondersteund emotioneel balans
  5. energie zorgt voor meer energie
  6. relax zorgt voor ontspanning
  7. loslaten vermindering van pijnklachten
 

Naast het Gold programma zijn er ook de volgende programma’s bij de verschillende uitvoeringen mogelijk: pijn/psyche, leren, fitness, beroep, slaap, beauty, huid, mentale balans, bio-energetische regulering 1&2, meridianen 1&2, chakra’s, beschermingsprogramma’s, diepe cyclus en bioenergetic Boost. Heel erg fijn is dat alle gebruikers in maart 2020 van Healy gratis het programma Bioenergetic Boost hebben ontvangen om het immuunsysteem te ondersteunen.

Ine HaagenWil je meer weten of de Healy iets voor jou kan betekenen?

Wil je via zoom een interactieve Healy presentatie?

Wil je graag een keer een analyse met de Healy Resonance?

Of wil je de Healy een aantal dagen zelf ervaren?

Neem contact met mij op voor een afspraak online of live!

Bel me op 06-1329 3857 of mail mij op info@inehaagen.nl

 

 

 

Disclaimer:
Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daarmee verbonden slaapstoornissen. Alle andere toepassingen van Healy, alsmede het spanningsmodel voor celmembranen volgens Nordenstrom, worden niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking hiervan niet wetenschappelijk is aangetoond.