Werkwijze

“De enige die goed voor je kan zorgen ben je zelf:
échte verandering komt van binnenuit.”
360° Vitaliteitscoaching & Werkplekcoaching
 Ik ben Ine Haagen. Ik help werkende mensen die roofbouw lijken te plegen op zichzelf. Samen onderzoeken we hoe jij in actie kunt komen om zo goed mogelijk voor jezelf te zorgen, zowel op je werkplek als privé. Wat levert je dit op? Je maakt bewuste keuzes. Je weet hoe je je werkplek zo inricht dat deze je uitnodigt tot een gezonde werkhouding. Je komt letterlijk en figuurlijk in beweging. Je zit lekker in je vel en je zit goed in je energie. Je bent in balans.
Als je goed voor jezelf zorgt, dan zit je goed in je energie. Goed in je energie zitten is de basis voor jou van alles waar jij van droomt, hoe jij leeft, hoe je werkt en wie jij bent. Het geheim? Iedere dag in kleine stapjes in actie komen voor jouw persoonlijke balans.
Ik ben de dominosteen-aantikker, met wat extra hulp aantikpunten als dit nodig is. Ik raak mensen van binnen en nodig ze uit in beweging te komen. Het is mijn overtuiging dat echte verandering alleen van binnenuit komt. Iedereen is verantwoordelijk voor zichzelf en zijn eigen geluk en gezondheid.
Ik begeleid op een integrale manier, waarbij ik fysiek, mentaal, emotioneel, zingeving en pro-activiteit meeneem. Als deze dimensies in balans zijn, leidt dit tot vitaliteit. Disbalans uit zich vaak op het fysieke vlak. Als een medewerker meer in balans is, dan is er meer rust en focus op het werk. Er worden minder fouten gemaakt en de productiviteit neemt toe. Dat heeft een positief effect in het team én op de bedrijfsresultaten.
Als je blijft doen wat je altijd gedaan hebt, blijf je krijgen wat je altijd hebt gekregen. Ik nodig zowel de medewerker als de werkgever uit om in beweging te komen. Dus: je gaat iets anders doen óf je houdt op met zeuren. Ik maak mensen bewust van waar ze invloed op hebben. Mijn werk heeft impact.

Wie nú leeft, zorgt nú

Wil je meer weten of een afspraak maken? Bel me op 06 13 29 38 57 of mail info@inehaagen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>