Testimonials

Carlijn trainer
Ine ken ik uit mijn trainersnetwerk. Ze is een ontzettend fijn, doortastend en warme vrouw. Met haar enthousiasme en passie over haar vakgebied heeft ze mij ontzettend goed gecoacht. Ze is in staat om oordeelloos te luisteren en de ander echt te zien. Dat maakt dat onze coaching voor mij heel waardevol was en dat ik met nieuwe inzichten aan de slag ben gegaan. Precies dat waar coaching volgens mij voor is bedoeld!
Sylvia sportfysiotherapeute 33 jaar
Ine, een vrouw met een hart van goud! Ik kwam bij haar bij toeval, nee toeval bestaat niet… het heeft Zo moeten zijn! In een zeer roerige periode in mijn leven, hielp ze me weer met beide benen op de grond te komen. Te aarden, te voelen wat ik niet meer voelde!
Het bewijs van een stralende lach met glans in mijn ogen hebben we gefotografeerd en door haar mooie manieren, interventie en behandeling heb ik weer leren voelen waar mijn basis ligt. Hiermee kan ik verder bouwen in mijn toekomst, een nieuwe avontuur durf ik nu met beide handen aan te grijpen!
Laat je verrassen en laat Ine ook jouw glans in je ogen terug geven! december 2018
Josette managementassistente 56 jaar
In een volledig veilige omgeving heeft Ine mij op een erg prettige en rustige manier begeleid met het zelf stappen te zetten om van het “Nu” (waar sta je nu ) naar  (waar wil ik heen) “Ik ben mezelf” te komen. Verbazingwekkend wat deze methode met je doet!
Een aanrader! Veel dank verschuldigd aan jou Ine! december 2018
Letty managementsassistente 44 jaar
Als je klachten krijgt, ben je vaak al te laat. Een goed ingerichte ergonomische werkplek is dan ook veel belangrijker dan je denkt. Als management assistente bestaan mijn werkzaamheden voor het grootste deel uit werkzaamheden achter mijn bureau. Ik ben dan ook zeer tevreden over de aanpak van Ine. Voor haar bezoek bij ons op kantoor, kreeg ik een telefoontje van haar, om haar werkwijze uit leggen. Dit nam gelijk al een heel aantal vragen weg. Tijdens haar bezoek was er genoeg ruimte om kritisch te zijn of om een andere zienswijze met haar te bespreken. Na haar bezoek heb ik een duidelijk verslag en allerlei nuttige adviezen mogen ontvangen.
Persoonlijk  heeft het mij ook heel veel gebracht. Leer eens nee zeggen. Luister naar je eigen lijf. Laat een ander eens met een oplossing komen. Denk niet altijd voor iedereen. Laat weten dat jij er ook mag zijn en belangrijk bent. Dit zijn slechts enkele voorbeelden. We weten dit natuurlijk allemaal al wel, maar soms is het nog eens zinvol om hier aan herinnerd te worden. Naast deze praktische en persoonlijke adviezen is het heel fijn als iemand eens kritisch en objectief kijkt naar je werkplek. Heel verhelderend. Vooral met de aanschaf van het kleinere toetsenbord en de ergonomische muis ben ik heel erg blij. Mocht het in de toekomst nog weer eens nodig zijn, schakel ik haar graag weer in. december 2018
Nico, Engineer ISO, BRC, Environment, Safety at Krehalon Industrie B.V.“Ik heb Ine leren kennen in de tijd dat ze nog in het verzuimbegeleidingstraject bezig was als bedrijfsfysiotherapeut. Haar bijzondere werkwijze, haar empatische vermogen en haar talent om met werkelijk alle typen medewerkers een positieve insteek te bereiken zijn haar grote kracht. 
Deze eigenschappen, gecombineerd met haar duidelijke en transparante (en een tikje eigenzinnige manier) van werken heeft er toe geleid om Ine de training Coach Fysieke Belasting te laten verzorgen voor onze leidinggevenden van de productie. 
Het doel van deze training Coach Fysieke Belasting was dat de mannen handvatten zouden krijgen om op de werkvloer te kunnen uitleggen waarom bepaalde werkhoudingen fysiek belastend zijn, dat men fysiek belastend gedrag kan herkennen en benoemen en de medewerkers kunnen begeleiden en coachen naar minder fysiek belastend gedrag een goede werkhouding kunnen demonstreren. Na gezamenlijk het stramien voor de training uitgezet te hebben heeft Ine de verdere invulling voor de drie dagdelen op haar unieke manier invulling gegeven. De reacties van de betrokkenen waren dusdanig positief dat we besloten hebben ook alle assistent leidinggevenden de training aan te bieden, met eveneens positieve reacties. 
Ik kijk met veel plezier en respect terug naar onze samenwerking, en verwacht in de toekomst zeker opnieuw zaken met Ine te doen.”

Annick, Directie-secretaresse/Management Assistente, 46 jaar.“Ine heeft mij laten inzien hoe ik op een meer ergonomische manier kan werken. Door een betere indeling van mijn werkplek, een betere werkhouding, vaker een stukje te gaan lopen, een andere stoel en enkele attributen weg te laten of juist toe te voegen. Ze heeft veel kennis en ervaring op dit gebied en legt je dingen op een rustige, heldere manier uit. Ze heeft mij geleerd beter naar mijn lichaam te luisteren. En mede dankzij haar advies heb ik nu minder klachten en werk ik een stuk prettiger.”

Kinderopvang Koos“De medewerkers van het centraal bureau van kinderopvang KOOS hebben de sessie als zeer prettig en nuttig ervaren. De persoonlijke aanpassingen zijn direct uitgevoerd en tot op heden heeft iedereen er nog steeds baat bij. Kortom een aanrader!”

Petra, medewerker Marketing&Communicatie, 56 jaar“Erg fijn om met Ine te hebben samengewerkt, heel fijn om haar adviezen te mogen ontvangen. Juist door het stellen van haar vragen: waarom doe jij dit zo? en daarop haar antwoord en bericht hoe het anders kan en waarom dat beter is. Het was mij nooit opgevallen dat ik mijn telefoon in mijn linkerhand pak en aan mijn rechteroor zet en schrijf met rechts. Telefoon stond altijd rechts van mij, niet handig , want ik ben rechts. Heel fijn, Ine tipte me om de telefoon dichter bij me neer te zetten aan de linkerkant.”

Marion, hoofd collecteorganisatie, Kinderhulp“Ik ben me vooral bewust van mijn zithouding op mijn eigen werkplek. Het is nu steeds : goed zitten, meteen de computerbril op, toetsenbord recht en hand goed op de muis leggen. Als de aanpassingen er zijn zal het nog beter gaan. Ik voel nu pas goed hoe beroerd mijn stoel zit.”

Karin, collecte coördinator Kinderhulp“Ik vond de workshop en de persoonlijke sessie die je bij Kinderhulp hebt gegeven heel duidelijk en prettig. Dacht dat ik wel aardig wist wat een goede werkhouding is, maar heb toch nieuwe dingen gehoord waar ik mijn voordeel mee kan doen. Daarnaast ben ik me nu ook weer bewuster van mijn werkhouding en waar ik op moet letten. Heel fijn!”

Jolande, medewerker interne dienst, Kinderhulp“Ik vond de workshop leerzaam, ben nogal geïnteresseerd in het functioneren van het menselijk lichaam. Handige tips gekregen waar je prima mee aan de slag kunt! De individuele sessie vond ik ook nuttig. Nu merk ik pas hoe ik altijd maar ‘aangerommeld’ hebt met mijn zithouding. Wat betreft de werkzaamheden in het magazijn ga ik zeker toepassen tijdens de drukke periodes zoals de dozen dichterbij zetten en niet constant hoog in de doos moeten pakken. Dank je wel!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>